GROW és una consultora integrada per professionals especialitzats en el sector retail. La seva experiència i valors al servei d'aquest projecte serveixen de garantia per a l'èxit de les companyies que confien en nosaltres.

Grow està integrada per:


Rafael González de la Puente
(+34) 609 469 108
rafael.gonzalez@growretail.com

Després d’una experiència de 12 anys en empreses multinacionals de la distribució comercial i en la gerència de centres comercials, ha prestat serveis d’assessoria externa a diferents companyies del sector de retail, hostaleria i restauració.

Especialitzat també en la gestió de les autoritzacions administratives per a la implantació de noves activitats comercials, forma part dels comitès immobiliaris d’algunes de les nostres empreses clients com a conseller extern per a la definició i la implementació dels seus plans d’expansió i desenvolupament.

Actualment forma part de l’equip de GROW com a consultor comercial especialitzat en relacions institucionals i gestió de llicències inherents a qualsevol projecte d’expansió.


Santi Prat
(+34) 619 106 271
santi.prat@growretail.com

Neix en el si d’una família pionera en el sector del comerç i la gran distribució, on coneix les bases d’aquest negoci i ocupa responsabilitats de rellevància en la companyia familiar.
Posteriorment s’integra en la direcció de l’empresa multinacional en la qual du a terme tasques relacionades amb el desenvolupament comercial en departaments d’expansió i property, aplicant-hi el rigor, la metodologia i les pràctiques que aquestes empreses designen.

Durant l’etapa recent, crea la seva pròpia consultora aportant-hi tota l’experiència atresorada durant la seva trajectòria professional assessorant companyies de retail en el creixement orgànic, fusions i adquisicions i el planejament de desenvolupament de projectes comercials d’envergadura, etapa en la qual ha aconseguit resultats mot satisfactoris tant en l’àmbit professional com en el personal.

Actualment forma part de l’equip de GROW com a consultor comercial
.


Julio Vilar
(+34) 679 190 797
julio.vilar@growretail.com

Seguint la tradició pròpia de les famílies empresarials barcelonines, inicialment s’encarrega de la gestió de comerços familiars per, posteriorment, passar a liderar línies d’importacions tèxtils.

Posteriorment, es forma en el camp de l’edificació treballant amb empreses inversores i tècniques en l’execució de projectes de tota mena. L’any 1999 entra a formar part de l’equip professional per a una consultoria d’àmbit nacional especialitzada en la realització de projectes d’edificacions comercials en els quals predominen els coneixements de planificació i els costos de construcció.

Actualment, des de GROW, i juntament amb els seus socis, atén com a consultor tècnic projectes de nova implantació.


Xavier Pagès
(+34) 689 586 222
xavier.pages@growretail.com
Va començar la seva carrera professional a l’empresa familiar de distribució de productes carnis i derivats. Més endavant, i durant diversos anys, ha estat treballant en departaments d'expansió de companyies multinacionals de distribució comercial, analitzant sòls i locals per implantacions comercials i realitzant estudis de mercat.

Posteriorment es va incorporar a la direcció d'expansió de promotores immobiliàries, exercint les funcions de compra i gestió urbanística del sòl, així com de responsable dels estudis de mercat i de les negociacions de llicències i desenvolupaments urbanístics amb les administracions actuants.

En l'actualitat forma part de GROW com a consultor comercial.

.