CONDICIONS GENERALS D'ÚS DE LA WEB DE GROW
(GROW Retail Expansion, S.L.)

La utilització del Lloc web GROW Retail expansion solutions ("Lloc web") està subjecta a les condicions d'ús que els detallem a continuació. Li vam pregar que les llegeixi atentament. El fet d'accedir a aquest Lloc web i utilitzar els materials continguts en ella implica que vostè ha llegit i accepta, sense reserva alguna, aquestes condicions.

1. CONDICIONS D'ÚS
1.1.
Aquest Lloc web té caràcter gratuït i el seu contingut és únicament informatiu. L'usuari ha de tenir en compte que el contingut pot no reflectir l'estat legislatiu i jurisprudencial més recent sobre les qüestions analitzades.
1.2.
L'usuari és conscient i accepta voluntària i expressament que l'ús del Lloc web es realitza en tot cas sota el seu única i exclusiva responsabilitat.
1.3
Els materials continguts en aquest Lloc web no constituïxen de cap manera la prestació d'un servei d'assessorament o consultaria. La informació recollida en els continguts és insuficient per a la presa de decisions de qualsevol naturalesa.
1.4
Els enllaços o links que conté aquest Lloc web poden conduir a altres llocs que estan gestionats per tercers, sobre els quals GROW Retail Expansion Solutions no respon del contingut ni de l'estat d'aquests llocs i pàgines web.

2. LIMITACIÓ DE LA RESPONSABILITAT
2.1.
Qui utilitza aquest Lloc web, ho fa pel seu propi compte i risc. GROW Retail expansion solutions no es responsabilitza dels errors o omissions que pugui contenir la pàgina web.
2.2.
GROW Retail Expansion Solutions no garanteix l'absència de virus o altres elements lesius que poguessin causar danys o alteracions en el sistema informàtics, i en conseqüència no es responsabilitza pels danys o perjudicis que talis elements poguessin causar.

3. DRET DE PROPIETAT INTEL·LECTUAL
3.1.
La totalitat el contingut d'aquest Lloc web de qualsevol tipus està protegit pels drets de propietat industrial i intel·lectual de GROW Retail expansion solutions.
3.2.
Queda totalment prohibida la reproducció, la transformació, distribució, comunicació pública, posada a la disposició del públic, per qualsevol procediment, de tot o part dels continguts d'aquest Lloc web.
3.3.
Queda també prohibida la còpia del seu disseny i forma de presentació dels continguts de la pàgina web.

4. DADES DE CARÀCTER PERSONAL
Pel fet de visitar el Lloc Web no queda registrat de forma automàtica cap dada de caràcter personal que pogués identificar a un usuari.

5 .LLEI APLICABLE
Aquestes Condicions Generals es regeixen per la Llei espanyola.

6. ADRECES DE CONTACTE
En cas que qualsevol usuari tingués algun dubte sobre aquestes Condicions Generals o qualsevol comentari sobre el Lloc Web, per favor dirigeixi's a: info@growretail.com